Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В лікарні померла ще одна жертва дронової атаки в Ізмаїлі

0 коментарів 9261 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 1 жовтня, померла 24-річна мешканка Ізмаїла,  яка перебувала в реанімаційному відділенні лікарні через отримані осколкові поранення від влучання російського дрона.  Цю трагічну звістку повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, передає “Бессарабія INFORM”.


Як стало відомо «БІ», померла дівчина Валерія Панфільонок – мешканка будинку по вулиці Придунайській. Попередньо в неї було діагностовано нейрогенний шок та тупа травма спини. Дівчина під час дронової атаки перебувала в квартирі, отримавши осколкове порання.

Нагадаємо, що 27 вересня два будинки на розі вулиць Топольної та Придунайської стали мішенню російського дрона. У будинку по вулиці Топольній повністю згорів цілий під’їзд з квартирами, а інші стали непридатними для життя. У іншому будинку постраждала частина другого поверху, знесло дах. Але найстрашніше те, що ворожа атака забрала життя двох мешканців цих будинків – 73-річного Віктора Шкірьова та 87-річної Марії Парпуланської.

Загалом від ворожої дронової атаки в Ізмаїлі загинуло три людини, шістнадцять чоловік отримали поранення різного ступеню важкості.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x