Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Білгород-Дністровському районі працювали “12 вартових”: деталі

0 коментарів 6048 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Сергіївці та Затоці відбулася важлива стерилізаційна місія, організована благодійним фондом «12 вартових» у партнерстві з “Veterinarians without Borders” та за участі Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області. Незважаючи на тотальну зайнятість, зооволонтери встигли прийняти кілька сотень тварин. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУ Держпродспоживслужби. 


Зазвичай “вартові” працюють у прифронтових зонах України, де внаслідок бойових дій склалася кризова ситуація з безпритульними тваринами, проте вони усвідомлюють, що проблеми з чотирилапими безхатченками існують скрізь, і саме тому обрали цей район Одещини, який, на їх думку, потребує особливої уваги.

Протягом трьох днів спеціалісти здійснили стерилізацію 221 тварини – котів і собак. Важливою частиною цієї ініціативи стала взаємодія з Держпродспоживслужбою: волонтери звернулися до Головного управління з проханням про участь державних ветеринарних лікарів в частині вакцинації тварин від сказу. Адже в боротьбі з цією загрозливою хворобою Держпродспоживслужба відіграє ключову роль.

Додамо, що лікарі з Білгород-Дністровської районної лікарні ветеринарної медицини працювали поряд з благодійниками.

В Україні, де проблема з безпритульними тваринами залишається гострою, ініціативи на кшталт цієї відіграють важливу роль у створенні безпечного середовища не лише для тварин, але й для жителів країни“, – прокоментували у Держспоживслужбі.

В Білгород-Дністровському районі працювали "12 вартових": деталі

В Білгород-Дністровському районі працювали "12 вартових": деталі

В Білгород-Дністровському районі працювали "12 вартових": деталі

В Білгород-Дністровському районі працювали "12 вартових": деталі

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x