Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У громаді Ізмаїльського району планують створити нові робочі місця за рахунок інвесторів

0 коментарів 9261 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Суворовській громаді Ізмаїльського району 10 жовтня депутати затвердили важливий документ – Стратегію соціально-економічного розвитку на 2023-2028 роки. Серед заходів, які заплановані в рамках цього стратегічного документу громади, передбачено створення нових конкурентоспроможних робочих місць. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на рішення сесії Суворовської селищної ради.


Так, протягом 2024-2026 рр. із залученням інвестиційних коштів на території громади планується будівництво птахофабрики. Протягом чотирьох наступних років у ТГ планують завершити створення індустріального агротехнопарку «Буджак», в якому, нагадаємо, основними видами діяльності будуть перероблення та консервування фруктів і овочів, виробництво олії з нішевих культур, майонезу, крафтових сирів та бринзи, консервів з гусячого м’яса та паштетів, виготовлення виробів з рослинних матеріалів (очерет, виноградна лоза), виробництво шкіри, виробів з овечої шкіри та шерсті, пухових ковдр, подушок та теплого одягу з наповнювачем з гусячого пуху, пелетів з відходів лісового і сільського господарства та біокормів для тварин.

Окрім того, на протязі 2024-2028 років планується будівництво свинокомплексу, 2025-2028 років – асфальтного заводу. Протягом 2025-2028 років також мають намір створити екологічний кластер з виробництва біопалива, підприємства з переробки суміжних продуктів вівчарства. Ще планується на території громади формування міжнародного логістичного HUB-центру.

Всі ці проєкти реалізовуватимуться за кошти інвесторів.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x