Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Найаварійніша ділянка дороги Болград-Кубей-Арциз буде відремонтована

0 коментарів 5940 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Протягом останніх декількох років до Болградської районної військової адміністрації надходили чисельні звернення від мешканців Болградського району, депутатські звернення та листи від Кубейської сільської ради про аварійний стан дороги Болград-Кубей-Арциз, яку обслуговує Служба відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області. Про це, посилаючись на Болградську РВА, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Враховуючи аварійний стан дороги, комісією у складі представників Болградської райдержадміністрації, Служби відновлення та підрядної організації було виконано обстеження критичних ділянок, за результатами якого було складено акт дефектів з обсягами робіт та визначена орієнтовна вартість аварійних робіт.

За результатами обстеження обласним бюджетом передбачено кошти у розмірі 17,5 мільйонів гривень на експлуатаційне утримання автомобільної дороги Болград-Кубей-Арциз на ділянці від села Залізничне до села Кубей.

Одержувачем коштів визначено Службу відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області.

Ремонтні роботи траси буде розпочато після визначення підрядної організації. Ремонт буде проведений за рахунок коштів обласного бюджету в рамках експлуатаційного утримання.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x