Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині затримали ділка, який за 10 тисяч доларів обіцяв чоловікам «зелений коридор» до Молдови

0 коментарів 3726 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині затримали організатора незаконного каналу перетину кордону. Ділок намагався домовитися з прикордонниками, аби ті надали інформацію про розміщення прикордонних нарядів. Це б дозволило йому перевести через держкордон групу чоловіків. Їх затримали, організатору каналу повідомили про підозру, а на «туристів» склали адміністративні протоколи. Про це, посилаючись на Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України, повідомляє «Бессарабія INFORM».


42-річний мешканець області допомагав чоловікам призовного віку за 10 тисяч доларів виїхати за кордон, організувавши їм так званий зелений коридор до Молдови. Частину з цієї суми фігурант запропонував прикордоннику, аби той допоміг з інформацією про наряди.

21 жовтня оперативники управління стратегічних розслідувань в Одеській області Нацполіції спільно з внутрішньою безпекою Державної прикордонної служби затримали ділка під час спроби переправити двох «клієнтів» через кордон.

На Одещині затримали ділка, який за 10 тисяч доларів обіцяв чоловікам «зелений коридор» до Молдови

Слідчі Роздільнянського відділу поліції повідомили затриманому організатору про підозру за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 161 000 гривень.

На двох порушників були складені протоколи за ч. 2 ст. 204-1 (незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України) кодексу України про адміністративні правопорушення.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x