Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканці Болградщини викрали цілу отару овець на півночі Одещини

0 коментарів 14121 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські повідомили про підозру у крадіжці двом жителям Болградського району, які викрали більше сотні овець у Березівському районі. Своїми діями потерпілим правопорушники спричинили матеріальну шкоду на суму понад пів мільйона гривень. За скоєне їм загрожує ув’язнення. Про це, посилаючись на Березівський районний відділ поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Подія сталася у вересні. Зловмисники, змовившись, за один день у селах Нижній Куяльник та Білка Березівського району з пасовищ викрали 133 вівці, скориставшись тимчасовою відсутністю пастухів. Тварин спільники відігнали за 30 кілометрів і частину продали.

Отримавши повідомлення від власників, поліцейські встановили, що до крадіжок причетні двоє чоловіків віком 61 та 18 років з Болградського району. Старшого розшукали та затримали одразу, молодшого, який переховувався, – пізніше.

Своїми діями правопорушники спричинили потерпілим матеріальну шкоду на загальну суму 550 тисяч гривень. Утім, одному чоловіку поліцейські повернули усі 53 вівці, а другому – частину, яку вилучили у покупця. Місцезнаходження інших тварин встановлюється.

На підставі зібраних доказів слідчі територіального підрозділу поліції повідомили обом фігурантам про підозру у таємному викраденні чужого майна, тобто крадіжці, вчиненій за попередньою змовою групою осіб, в умовах воєнного стану.

Старшому підозрюваному суд вже обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі вирішується питання щодо обрання аналогічного запобіжного заходу молодикові. За скоєне їм обом загрожує до восьми років позбавлення волі.

Слідство, розпочате за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України, триває.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x