Дякуємо, що читаєте нас українською💪

ЇЇ називали «сонечком»: мер Ізмаїла розповів про померлу в лікарні дівчину

0 коментарів 19197 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Як вже повідомляла «БІ», четвертою жертвою ворожої дронової атаки в Ізмаїлі стала 24-річна мешканка міста Валерія Панфільонок, яка кілька днів перебувала в реанімаційному відділенні Одеської обласної клінічної лікарні. Дівчина в ніч на 27 вересня знаходилась в квартирі, отримавши численні осколкові поранення. Від травм, несумісних з життям, сьогодні, 1 жовтня,  Валерія померла в медичному закладі. Якою була дівчина, розповів мер Ізмаїла Андрій Абрамченко, передає “Бессарабія INFORM”


Валерія мріяла стати професійним кухарем – і по закінченні шостої школи поступила вчитися в Ізмаїльське вище професійне училище Київської державної академії водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного («Девʼятку»).

Разом із старшою сестрою Валерія отримала диплом про освіту, поступила на роботу в Українське Дунайське пароплавство та працювала на пасажирських суднах. Сестри мріяли про майбутнє, де зможуть купити та облаштувати власне житло, вивчитись до рівня мішленовських кухарів, відкрити власну справу (готувати найкраще та годувати всіх!), вести власний блог… Десь там, в мріях про майбутнє, були і власна родина, і діти…

Все перекреслила країна-терорист: після початку повномасштабного воєнного вторгнення росії в Україну сестри повернулись в Ізмаїл. Туристичні судна стали «на прикол» – і мама та старша сестра Валерії пішли працювати в порт, а її, молодшу, залишили вдома – господарювати. Валерія створювала затишок, який дарував душевну рівновагу усім, хто потрапляв до їхньої оселі. У вільній час сестри багато гуляли містом, насолоджуючись його красою та спілкуванням: робота на флоті зробила їх найкращими подругами.

Відкрита, щира, Валерія мала багато друзів, які називали її «сонечком» за здатність ділитись оптимізмом та теплом душі.

…В ту ніч Валерія отримала надважкі поранення… Лікарі намагались зробити неможливе – але найстрашніше сталось: 24-річня дівчина померла…

«росія продовжує вбивати українців, атакуючи мирних громадян.

Кожен загиблий та кожна загибла від російської агресії не будуть забуті.

Немає прощення російським терористам!

Громада Ізмаїла, Ізмаїльська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють щирі співчуття родинам загиблих від російської атаки БпЛА проти ночі 27 вересня», – зазначив Андрій Абрамченко.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x