Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Кілії раптово померла директорка Транспортного коледжу-депутатка міської ради

0 коментарів 203067 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У перший навчальний день раптово померла викладачка та директорка Кілійського транспортного фахового коледжу Державного університету інфраструктури та технологій, депутатка Кілійської міської ради Тетяна Карадобрій. Причина смерті наразі невідома.  Про це стало відомо “Бессарабії INFORM” з власних джерел.


Попередньо, вранці, збираючись на святкову лінійку з нагоди Дня знань, вона раптово впала. Смерть настала миттєво. Підозрюють, що це тромб, але остаточна причина стане відома після експертизи.

Варто зазначити, що пані Тетяна зробила вагомий внесок у розвиток освіти Кілійської громади. Її зусиллями на території міста було створено коледж, який наразі розвивається та навчає курсантів з різних населених пунктів та навіть регіонів. Також вона тричі обиралася депутаткою Кілійської районної ради, а також була депутаткою нинішнього скликання Кілійської міської ради.

За інформацією зі сторінки коледжу, директорка є кандидаткою історичних наук (спеціальність 07.00.07 – історія науки й техніки), викладачкою вищої категорії циклової комісії математично-природничих, загальнотехнічних та економічних дисциплін.

За свою працю була нагороджена знаком народної пошани “Золота зірка” Героя українського народу (2021р.), а також іншими відзнаками різних рівнів.

Оновлено:

Співчуття з приводу смерті Тетяни Карадобрій на своїй сторінці у Facebook розмістив голова Кілійської громади Вячеслав Чернявський.

“Від імені депутатського корпусу Кілійської міської ради, виконавчого комітету Кілійської міської ради та її виконавчих органів і від себе особисто висловлюю співчуття рідним, близьким та колегам з приводу передчасної смерті – Карадобрій Тетяни Андріївни, депутата Кілійської міської ради 8 скликання, директора Відокремленого структурного підрозділу “Кілійський транспортний фаховий коледж ДУІТ” ВСП “Кілійський транспортний фаховий коледж ДУІТ”.
Кожен, хто працював з Тетяною Андріівною, знав її як світлу, фахову, наполегливу людину.
За роки роботи зуміла сформувати сильну команду, яка побудувала один з кращих навчальних закладів у підготовці фахівців водного транспорту в Україні.
Тетяна Андріївна завжди щиро вболівала за свою справу, вірила і довіряла людям, з якими співпрацювала.
Пішла з життя людина, яка своїми діями та вчинками, своїм талантом і розумом виховала не одне покоління студентів.
Вміло вчила їх мудрості та відповідальності. Світла пам’ять про Тетяну Андріївну Карадобрій завжди буде жити серед друзів, колег, батьків, учнів та випускників і залишиться у наших серцях. Вічний спокій!”, – написав він.
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x