Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Ізмаїльському районі намагаються зробити дороги проїзними (перелік напрямків)

2 коментаря 42903 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 11 вересня, під час наради в Ізмаїльській районній військовій адміністрації обговорювалося питання відновлення проїжджаності доріг на території Ізмаїльщини. Про це, посилаючись на Ізмаїльську РВА, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


До наради у  режимі відеоконференції долучилися перший заступник начальника Служби відновлення та розвитку інфраструктури в Одеській області Сергій Лещенко і керівник ДП «Служба місцевих автомобільних доріг» Андрій Смоляров, котрі розповіли про хід робіт з відновлення проїжджаності автомобільних доріг в Ізмаїльському районі.

Зазначається, що через брак коштів до кінця поточного року (у тому числі за допомоги місцевих громад) будуть по максимуму завершені всі заплановані заходи з приведення доріг у проїзний стан. Йдеться про ділянки між Ізмаїлом і Кислицею та Саф’янами і Багатим, а також Острівне-Старі Трояни-Дзинілор, міст через канал Кофа, Кілія-Омарбія і 16 км під’їзних шляхів до Рені. Наразі вже завершені роботи по трасі Ізмаїл-Лощинівка-Каланчак.

Окрім того, закладені проєкти на наступний рік, серед яких за умови належного фінансування (на що Ізмаїльською РДА будуть надсилатися відповідні запити у обласні інстанції) фігурують ремонт траси Ізмаїл-Кілія-Вилкове, яка веде до портових майданчиків регіону, а також пункт відстою транспортних засобів біля пункту пропуску «Рені-Джурджулешти».

На фото – ремонтні роботи на дорозі Кілія- Омарбія

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Карим
Карим
6 дней назад

Когда уже начнут делать дороги на улицах где ни когда не было асфальта? Каждый год на проспекте в одном и том же месте переделывают и всё.

Mihail
Mihail
5 дней назад
Ответить на  Карим

А у тебя мушына есь, штоп по асфальту катало?)))))

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x