Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Аккермані внаслідок ДТП загинув пішохід

0 коментарів 11988 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські розслідують обставини смертельної ДТП у Білгороді-Дністровському. Унаслідок автопригоди, що сталася сьогодні вночі, загинув пішохід. Про це, посилаючись на Білгород-Дністровський районний відділ поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Попередньо поліцейські встановили, що 51-річний житель Мологівської громади, рухаючись райцентром на легковому автомобілі, на вулиці Кишинівській здійснив наїзд на 40-річного місцевого жителя, який перебував на дорозі.

Від отриманих травм пішохід загинув. Водія перевірили на стан сп’яніння – він був тверезий.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та інспектори сектору реагування патрульної поліції районного відділення поліції.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань ми внесли відомості за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. В рамках провадження ми помістили транспортний засіб на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x