Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Ренійській лікарні за останні пів року звільнилися два гендиректори – що відомо про нову очільницю

0 коментарів 16227 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Рені менш ніж за пів року змінилося три генеральних директори комунального некомерційного підприємства “Центральна міська лікарня”. У серпні заклад очолила Лариса Георгію. Про це “Бессарабії INFORM” стало відомо з Протоколу № 20 засідання виконавчого комітету Ренійської міської ради. 


Цим рішенням Лариса Георгіу була призначена без конкурсного відбору у зв’язку з воєнним станом в Україні. Раніше Лариса Михайлівна обіймала посаду медичного директора, а за сумісництвом виконувала обов’язки лікаря-ендокринолога в Ренійській міській лікарні. Закінчила Кишинівський державний медичний університет у 1993 році.

У Ренійській лікарні за останні пів року звільнилися два гендиректори - що відомо про нову очільницю

Ларисі Михайлівні посада дісталася від попередниці Наталі Сергіївни Бардієвської, яка очолювала лікарню з 20 березня 2024 року до 16 липня 2024 року, і, як бачимо, протрималася не більше чотирьох місяців.

До Наталі Бардієвської керував лікарнею Олег Костянтинович Бурля, що став гендиректором замість Олександра Віталійовича Сироти у жовтні 2021 року.

Чомусь не щастить ренійцям останні три роки з очільниками медицини у громаді. Слід нагадати, що у поточному році в Ренійській ЦМЛ виник ряд фінансових та організаційних проблем. Уперше за багато останніх років у лікарні сталася затримка виплати зарплати медпрацівникам. Крім того, Ренійська ЦМЛ опинилася на останньому місці серед лікарень півдня Одеської області з обсягів фінансування від Національної служби здоров’я України (НСЗУ).

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x