Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Трагедія у Полтаві: через удар росії загинула 41 людина, багато поранених

0 коментарів 14040 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 3 вересня, близько другої години дня росія завдала удару двома балістичними ракетами по Інституту зв’язку у Полтаві. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


«За наявною інформацією, ворог використав дві балістичні ракети. Часовий проміжок між тривогою і прильотом смертельних ракет був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища», – повідомили в Міністерстві оборони України.

Ударами частково зруйнована одна з будівель Інституту зв’язку, багато людей опинились під завалами. Рятувальники та медики врятували 25 осіб, з яких 11 було деблоковано з-під завалів.

Президент Володимир Зеленський розповів, що станом на 14.20 ударами вбито 41 людину, більш ніж 180 людей поранено.

«За наявною зараз інформацією, дві балістичні ракети. Влучання по території учбового закладу і сусідньої лікарні. Була частково зруйнована одна з будівель Інституту зв’язку. Люди опинилися під завалами. Багатьох вдалося врятувати. Більш ніж 180 людей поранені. На жаль, багато загиблих. Станом на цей час відомо про 41 загиблого», – проінформував Володимир Зеленський.

У Полтавській області відзавтра, 4 вересня, оголошують триденну жалобу в пам’ять про загиблих внаслідок сьогоднішнього ворожого удару по учбовому закладу Полтави.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x