Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Румунія підтвердила, що російський дрон порушив повітряний простір країни

0 коментарів 10503 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Міністерство національної оборони Румунії підтвердило, що російський безпілотник вночі увійшов у національний повітряний простір країни. Там також повідомили, що ймовірно БПЛА впав на території країни. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на міністерство.


«Вказана ймовірність існування зони ураження на території країни, в безлюдній місцевості, в околицях міста Периправа. Сили Міністерства національної оборони, починаючи з ранку, з повітряними засобами та наземними групами проводять розвідку в цьому районі», — зазначили в міністерстві оборони країни.

Нагадаємо, що сьогодні вночі Одещина була атакована ворожими дронами. Повітряна тривога в Одеській області тривала більше трьох годин. Рух ударних БпЛА фіксувалися в районі Сарати, Татарбунарів, Широкого, Вилкового та Кілії. Близько третьої години ночі група російських дронів порушила повітряний простір Румунії, перебуваючи там близько сорока хвилин в районі Сабангії. Потім ударні БпЛА залишили Румунію, пролетіли Вилкове та продовжили рух в прибережній акваторії моря Одещини.

Мешканці Вилкове чули близько дев’яти вибухів. Як стало відомо “БІ”, через нічну дронову атаку в місті постраждало до десяти будинків, готельний комплекс та об’єкт критичної інфраструктури. На щастя, жертв та поранених немає.

Як розповіли в Повітряному командуванні «Південь», на півдні України силами ППО було знищено десять «шахедів». Зокрема два ударних безпілотники в небі над Одещиною ліквідували військовослужбовці Ізмаїльського прикордонного загону.

«Мобільні вогневі групи прикордонників Ізмаїльського загону у складі Сил оборони півдня вправно ліквідували два дрони-камікадзе.

Охоронці кордону, відстеживши ворожі смертоносні безпілотники, вирахували напрямок їх руху та відкрили вогонь на ураження. Знищені цілі розлетілись на друзки.

Прикордонники – невіддільна складова Сил оборони України в боротьбі з ворожою навалою!» – наголосили в Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Румунія підтвердила, що російський дрон порушив повітряний простір країни

На головному фото – знищений ізмаїльськими прикордонниками дрон-камікадзе

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x