Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині затримали інспектора прикордонної служби, який переправляв через кордон ухилянтів

0 коментарів 4158 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині арештовано інспектора прикордонної служби за підозрою в організації переправлення військовозобов’язаних через кордон. Про це, посилаючись на Спеціалізовану прокуратуру у сфері оборони Південного регіону, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


За даними слідства, наприкінці серпня військовослужбовець, з метою особистого незаконного збагачення, організував переправлення військовозобов’язаних громадян, яким заборонено виїзд за межі країни під час воєнного стану, через державний кордон України.

Підшукавши особу призовного віку, за грошову винагороду в сумі 4000 доларів США, прикордонник, незважаючи на встановлену заборону, запропонував йому переправлення через державний кордон України, в обхід офіційно встановлених пунктів пропуску.

Нібито погодившись на пропозицію, в подальшому особа діяла під контролем правоохоронних органів.

20 вересня, після безпосереднього одержання від вказаної особи всієї суми грошових коштів, прикордонника затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі фігуранту обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі 204 400 гривень.

Досудове розслідування здійснюють СУ ГУНП в Одеській області, оперативний супровід – Роздільнянський РВ УСБ України в Одеській області; ВВВБ по Подільському прикордонному загону ГВВВБ «Південь».

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x