Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині директор оборонного підприємства завдав збитків державі на два мільйони гривень

0 коментарів 15444 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки в Одеській області направили до суду справу щодо керівників комерційного та одного з оборонних підприємств за службове підроблення та розтрату майна шляхом зловживання службовим становищем. Про це, посилаючись на пресслужбу БЕБ, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Слідством встановлено, що між оборонним та комерційним підприємством було укладено договір про надання послуг з модернізації стендів для контрольних і здавальних випробувань двигунів та турбогенератора. Зазначені в договорі послуги були виконані підрядником не в повному обсязі. Однак директор оборонного підприємства-замовника прийняв та підписав акт прийому-передачі виконаних робіт, в якому були зазначені завідомо неправдиві відомості. Унаслідок цього державному підприємству завдано понад 2 млн грн збитків.

Під час проведення розслідування детективи БЕБ  провели 3 санкціонованих обшуки та вилучили мобільні телефони, гроші, зброю та патрони до неї.

На Одещині директор оборонного підприємства завдав збитків державі на два мільйони гривень

Наразі досудове розслідування завершено. Директору оборонного підприємства та директору комерційного підприємства повідомлено про підозру за ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 Кримінального кодексу України.

На рухоме та нерухоме майно підозрюваних та на вилучені під час обшуків матеріальні цінності накладено арешт. Справу скеровано до суду з обвинувальним актом.

На Одещині директор оборонного підприємства завдав збитків державі на два мільйони гривень

Досудове розслідування здійснювали детективи ТУ БЕБ в Одеській області, оперативний супровід – працівники Управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області ДСР Національної поліції України. Процесуальне керівництво – прокурори Миколаївської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x