Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині чоловік підпалив автівку свого приятеля через золоту прикрасу

0 коментарів 7560 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Працівники патрульної поліції в ході патрулювання території обслуговування під час комендантської години, за порушення якої законодавством досі не передбачена відповідальність, виявили біля одного з житлових будинків у Приморському районі міста чоловіка, який облив легкозаймистою рідиною і підпалив припарковану автівку «Daewoo Nubira». Правоохоронці одразу загасили вогонь, і транспортний засіб не зазнав значних пошкоджень. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


Зловмисника вони передали слідчим територіального підрозділу поліції, які встановили, що 43-річний містянин хотів спалити легковик 32-річного приятеля, аби помститися йому за неповернений золотий ланцюжок, який той передав йому на зберігання.

Зібравши достатньо доказів вини фігуранта, слідчі повідомили йому про підозру  у закінченому замаху на умисне пошкодження чужого майна шляхом підпалу. Згідно з  ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, чоловіку загрожує до 10-ти років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Слідство триває.

На Одещині чоловік підпалив автівку свого приятеля через золоту прикрасу

На Одещині чоловік підпалив автівку свого приятеля через золоту прикрасу

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x