Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині чергове маля народилось раніше, ніж швидка дісталась пологового будинку

0 коментарів 7128 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Виклик на позалікарняні пологи був отриманий днями диспетчером лінії “103” від мешканки Новопетрівки Роздільнянського району. Особливість цього виклику полягала у тому, що породілля мала народити десяту дитину. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області.

За вказаною адресою одразу була направлена бригада №801 у складі фельдшерки Наталі Льоріт та водія Павла Головацького. Вже на місці з’ясувалося, що пологи в пацієнтки дуже стрімкі, тож зволікати часу не було – бригада одразу взялася приймати пологи.
В результаті народилася дівчинка. Фельдшерка відрізала та обробила пуповину, після чого мама з новонародженою були госпіталізовані в Роздільнянську ЦРЛ, до пологового відділення, де на них уже чекали спеціалісти.

Медики вкотре закликають, що в таких випадках здоров’я та життя як малечі, так і породіль, знаходиться у зоні підвищеного ризику, адже трапитись у дорозі чи вдома може все що завгодно. Тому необхідно завчасно звертатись до медичних закладів, аби не наражати себе та своє дитя на небезпеку.

На Одещині чергове маля народилось раніше, ніж швидка дісталась пологового будинку
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x