Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Бізнес наркоаграрія з Болградського району зупинили правоохоронці

0 коментарів 8829 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У липні цього року поліцейські встановили, що 43-річний житель Василівської громади займається незаконними оборудками з нарковмісними рослинами. Вирощує коноплі та виготовляє наркотичний засіб канабіс. Слідчі провели обшуки в двох домоволодіннях, якими користувався чоловік. На двох земельних ділянках вони виявили насадження конопель, для культивування яких фігурант створив необхідні агротехнічні умови. А в гаражі зберігався канабіс, виготовлений чоловіком із попереднього врожаю нарковмісних рослин. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області. 


Загалом поліцейські вилучили 19 кущів конопель та понад пів кілограма канабісу. Усе зілля було скероване на дослідження та підтверджене експертами. Чоловік зізнався, що вирощував коноплі і виготовляв наркотики для власних потреб.

Начальник Болградського районного відділу поліції Роман Михайлов розповів, що нині слідчі повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 310 (незаконне вирощування конопель у кількості від десяти до п’ятдесяти рослин) та ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту, якщо предметом таких дій були наркотичні засоби у великих розмірах) Кримінального кодексу України.

Фігурант вже має судимість за розбій. Він у 2018 році звільнився з місць позбавлення волі, де провів три роки. Однак належних висновків для себе не зробив, на шлях виправлення не став та при непогашеній судимості знову вчинив кримінальні правопорушення, за які може потрапити за ґрати на строк до трьох років“, – додав Роман Михайлов.

Слідство триває під процесуальним керівництвом Болградської окружної прокуратури.

Бізнес наркоаграрія з Болградського району зупинили правоохоронці

Бізнес наркоаграрія з Болградського району зупинили правоохоронці

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x