Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Як в Арабських Еміратах, але природнє – у Вилковому є “Озеро Кохання”

0 коментарів 55431 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У молоді міста Вилкове є місце-фаворит для романтичних побачень – це водойма неподалеку від Української Венеції, оточена кар’єром та хвойним ліском. Через її особливу популярність саме серед закоханих пар їй навіть дали відповідну назву – озеро кохання. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Насправді це навіть не озеро, а затон Дунаю Бузунчук, проте хто ж заборонить у народі звати його саме так?

Як в Арабських Еміратах, але природнє - у Вилковому є "Озеро Кохання"

Якихось цікавих легенд, пов’язаних з цим місцем, немає, але ще здавна воно славиться тим, що нібито манить на побачення під зірковим небом. А назва прижилася ще десь із 90-х років минулого століття. Подейкують, що це романтичне місце чуло найщиріші зізнання закоханих та освічення.

Як в Арабських Еміратах, але природнє - у Вилковому є "Озеро Кохання"

Як в Арабських Еміратах, але природнє - у Вилковому є "Озеро Кохання"

Варто зазначити, що справжнє озеро кохання, але штучне, існує в Об’єднаних Арабських Еміратах. Серцеподібна водойма є однією з найбільш дивовижних визначних пам’яток для романтичних пар, які відвідують Близький Схід.

Як в Арабських Еміратах, але природнє - у Вилковому є "Озеро Кохання"

Рукотворне озеро розташоване поблизу оазису Аль-Кудра. Досягаючи 550 000 квадратних метрів, цю туристичну пам’ятку видно навіть із космосу.

Озеро оточене пустелею й складається з сотень тисяч кущових сортів, понад 16 000 дерев та різноколірних квітів. Цікаво, що з землі не дуже добре видно, але слово “Love” написано сотнями дерев.

У цьому дивовижному місці є не тільки рослини, але і риби. Озера тут неглибокі, і в них живуть золоті рибки й коропи. На деревах оазису часто можна побачити птахів.

Його відкрили в листопаді 2018 року, але популярності воно набуло після публікації шейха Хамдана бен Мохаммеда бен Рашида Аль Мактума, наслідуючого принца Дубая, в Instagram із підписом “Всім вам”.

Так, дійсно, озеро кохання в ОАЕ є туристичною перлиною, але штучною. У Вилковому місце для побачень подарувала сама природа. Хто зна, можливо воно і справді надихає на найромантичніші вчинки.

А Ви знали про таке місце у Вилковому?

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x