Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Вже не перший раз збігає до райцентру: зниклого хлопчика з Білгород-Дністровського району знайшли за дев’ять кілометрів від дому

0 коментарів 8424 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Шестирічного хлопчика Михайлика із села Випасне Мологівської громади Білгород-Дністровського району поліцейські знайшли за дев’ять кілометрів від дому. Катаючись на велосипеді без нагляду дорослих, дитина з села Випасне доїхала аж до райцентру. На щастя, протиправних дій щодо неї скоєно не було. Про це, із посиланням на Білгород-Дністровський районний відділ поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Нагадаємо, що вчора ввечері на спецлінію «102» надійшло повідомлення від жительки Мологівської громади про зникнення її шестирічного онука Михайлика. Співробітники територіального підрозділу поліції негайно розгорнули пошуки дитини: почали опитувати знайомих та сусідів родини, оглядати дитячі майданчики та зони відпочинку, розсилати орієнтування до інших територіальних підрозділів поліції Одещини та в соціальні мережі.

Вже не перший раз збігає до райцентру: зниклого хлопчика з Білгород-Дністровського району знайшли за дев’ять кілометрів від дому

Невдовзі жителька райцентру повідомила правоохоронцям, що нібито бачила в місті схожого за прикметами в орієнтуванні хлопчика. Поліцейські вирушили в місто і виявили розшукуваного на дитячому майданчику поблизу Дністровського лиману.

«Ми з’ясували, що, поки дорослі поралися по господарству, Михайлик катався по вулиці на велосипеді і невдовзі зник. Рідні кинулися його шукати, але тільки згаяли час. Зрозумівши це, вони звернулися по допомогу в поліцію. Хлопчик тим часом подолав близько дев’яти кілометрів. На щастя, нічого поганого з ним не сталося. Ми повернули його додому», – розповів інспектор ювенальної превенції Білгород-Дністровського районного відділу поліції Дмитро Кірков.

Також ювенальний інспектор зазначив, що цьогоріч з цією сім’єю вже траплялася подібна ситуація. На початку червня дорослі не догледіли сина, і він на автобусі поїхав у райцентр. Тоді дитину виявила містянка. Не допитавшись у хлопчика, де його батьки та де він живе, жінка сповістила про знайду в поліцію.

«Того разу відносно матері ми склали протокол за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення, якою кваліфікується ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання малолітніх та/або неповнолітніх дітей. Це правопорушення карається попередженням або накладенням штрафу від 850 до 1700 гривень. Наразі ж вирішуємо питання про складання протоколу за ч. 2 ст. 184 КУпАП. За вчинення того самого правопорушення повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення передбачено накладення штрафу від 1700 до 5100 гривень. Родина поставлена на облік служби у справах дітей для належного контролю», – додав Дмитро Кірков.

Вже не перший раз збігає до райцентру: зниклого хлопчика з Білгород-Дністровського району знайшли за дев’ять кілометрів від дому

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x