Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Болграді вночі трапилась ДТП – є постраждалий

0 коментарів 10179 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Аварія сталася цієї ночі, з 15 на 16 серпня, на проспекті Соборному. В результаті події один з учасників ДТП, молодий юнак, зламав гомілку. Постраждалого каретою швидкої допомоги доправили до лікарні. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


Попередньо поліцейські встановили, що 22-річний водій легкового автомобіля на неосвітленій ділянці дороги об’їжджав вибоїну, виїхав на зустрічну смугу, де допустив зіткнення з мотоциклом під керуванням 17-річного хлопця, який рухався у зустрічному напрямку.

Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння – вони були тверезі.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження транспортні засоби поміщено на арешмайданчик та призначено низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди“, – прокоментував подію начальник Болградського районного відділу поліції Роман Михайлов.

В Болграді вночі трапилась ДТП - є постраждалий

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x