Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Україна знаходиться під масованою атакою: ворог цілить по енергетиці

0 коментарів 9450 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ранок останнього робочого тижня літа розпочався для України з сигналів повітряної тривоги, яка наразі триває вже понад три години. Вже відомо про вибухи в Одесі, Харкові, Кривому Розі, на Вінниччині, Полтавщині, Києві. Відомо про влучання по промисловим об’єктам, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Повітряні сили ЗСУ фіксують активність російської стратегічної авіації у понеділок, 26 серпня, – на той момент йшлось про щонайменше 11 бортів бомбардувальників Ту-95МС, які є носіями ракет Х-101. Також було зафіксовано активність шести бортів бомбардувальників Ту-22М3, які є носіями ракет Х-22.

Крім того, у Чорному морі перебувають чотири ворожі кораблі, які є носіями крилатих ракет “Калібр” загальним залпом до 28 ракет.

При цьому, за даними Повітряних сил, в цей час ворожі БПЛА перебували у низці українських областей. Зокрема, це Волинська, Київська, Житомирська, Вінницька, Сумська, Чернігівська, Полтавська, Миколаївська, Черкаська, Одеська, Дніпропетровська і Харківська області.

Наразі відомо, що на тлі вибухів в Одесі спочатку зникло світло, а потім – водопостачання. Влада закликає жителів міста залишатися в укриттях. Частково наразі без електроструму й Білгород-Дністровський.

Через російську атаку у Луцьку пошкоджено багатоквартирний будинок. Голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко уточнив, що поблизу Луцька збили “шахед”, його уламки впали в обласному центрі.

Київська область – Київводоканал повідомляє про відсутнє водопостачання у 4 районах столиці: Шевченківському, Святошинському, Солом’янському та Голосіївському. Це пов’язано зі знеструмленням об’єктів водоканалу через відключення електропостачання.

На Харківщині і в самому місті пролунав цілий ряд вибухів, наслідки уточнюються.

Це перший масований ракетний обстріл усієї України за останні кілька тижнів.

На час написання новини тривога ще не закінчилась, обстріли відбуваються по всій країні, перебувайте у безпечних місцях!

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x