Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В Аккермані зіштовхнулися легковик та мотоцикл: є травмований

0 коментарів 9855 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські розслідують обставини ДТП у Білгороді-Дністровському за участю легковика та мотоцикла. Унаслідок автопригоди, що сталася сьогодні, 28 серпня, близько 8-ї години на вулиці Ізмаїльська, травмовано одну людину. Про це, із посиланням на Білгород-Дністровський районний відділ поліції, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Попередньо слідчі встановили, що 50-річний водій автомобіля, висадивши на узбіччі пасажирку, одразу почав здійснювати розворот і зіткнувся з 50-річним мотоциклістом, який їхав у попутному напрямку.

В Аккермані зіштовхнулися легковик та мотоцикл: є травмований

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водія двоколісника госпіталізували з переломом ноги. У нього відібрали біологічні зразки для встановлення алкоголю в організмі.

Водія легковика на місці перевірили на стан сп’яніння, він був тверезий.

«До Єдиного реєстру досудових розслідувань ми внесли відомості за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, якою кваліфікується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. В рамках провадження ми помістили транспортні засоби на арештмайданчик і призначили низку експертиз. Слідство триває. Встановлюються повні обставини дорожньо-транспортної пригоди», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x