Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Скільки світла буде сьогодні на Одещині – відповідь енергетиків

0 коментарів 12447 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 20 серпня, в Одеській області діятимуть стабілізаційні графіки. Причина та сама, як і в попередні рази – повернення спеки та дефіцит електроенергії. Однак сьогодні діятимуть вже не одна, а декілька черг. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ДТЕК.

Попередньо, за командою Укренерго, з 16:00 до 17:00 буде відключена одна черга. Трохи пізніше, з 17:00–22:00 – будуть залучені вже дві черги. А з 22:00 до 24:00 – одна черга. Тобто відключення відбуватимуться лише у темно-сірій зоні.

У своєму дописі Укренерго пояснило, чому зараз відключення відбуваються лише ввечері, коли фактично спека вже починає спадати.

Вже більше тижня добові піки споживання електроенергії фіксуються у вечірні години. Це час, коли люди приходять до своїх нагрітих за день домівок та одночасно вмикають велику кількість електроприладів – кондиціонери, чайники, бойлери, електроплити… Тому вечірній пік споживання (ліве вухо Графіка) – відчутно вищий, ніж ранковий (праве вухо), коли кондиціонери після прохолодної ночі непотрібні. Максимально раціонально використовуйте потужні електроприлади. За можливості, не вмикайте їх одночасно у вечірні години. Це дозволить збалансувати енергосистему без додаткових заходів обмеження“, – акцентували в компанії.

Скільки світла буде сьогодні на Одещині - відповідь енергетиків
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x