Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На День народження Болграда назвуть переможців вже 13-го конкурсу з благоустрою «Моє улюблене місто»

0 коментарів 8991 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями завершила свою роботу комісія конкурсу з благоустрою «Моє улюблене місто» Болградської міської ради, який проходив в рамках 203-й річниці з дня заснування міста Болград, що буде відзначатися 25 серпня. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».


Зазначимо, що це вже 13-й конкурс, який було започатковано рішенням Болградської міської ради 26 липня 2012 року, і з того часу проводиться щорічно з метою виявлення зразкових дворів загального користування багатоквартирних та особистих житлових будинків, а також активізації мешканців Болграда до благоустрою та озеленення належних їм територій.

Відповідно до положення про конкурс, його учасниками можуть бути жителі приватного сектору; жителі багатоквартирних будинків та ОСББ; підприємства, організації та установи міста, суб’єкти підприємницької діяльності.

Члени конкурсної комісії у складі спеціалістів структурних підрозділів міської ради вже розглянули всі подані заявки та виставили бали учасникам згідно з критеріями оцінювання конкурсних матеріалів.

До уваги бралися творчий підхід до благоустрою та озеленення прилеглої території, наявність доглянутих зелених насаджень, квітників, елементів благоустрою (альтанки, лавки тощо), таблички з номером будинку, очищення та побілка бордюрів, відсутність випадкового сміття, наявність справних урн.

Переможців визначали у п’яти номінаціях: «Кращий будинок приватного сектору міста Болграда», «Кращий двір загального користування багатоквартирних житлових будинків міста Болграда», «Найкраща квартальна територія приватного сектору міста Болграда», «Найкраща дитяча та/або спортивна площа міста Болграда», «Найкращий благоустрій об’єкта підприємницької діяльності, підприємств, організацій та установ міста Болграда».

«Всього в цьому році в конкурсі «Моє улюблене місто» взяли участь 11 учасників, серед яких уперше – два дошкільних заклади міста. Комісія вже зробила свої висновки, які будуть оголошені 25 серпня – на урочистості з нагоди 203-ї річниці заснування міста Болград. Переможці по номінаціях, за традицією, отримують від міського голови сертифікати, таблички та грошову винагороду», – розповів член комісії з визначення переможців конкурсу, начальник Інспекції з благоустрою Болградської міської ради Костянтин Дімов.

Фото з архіву Болградської міської ради

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x