Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Білгород-Дністровщині ТЦК на пропускному пункті схопив чоловіка, який віз дітей з Ізмаїла до Одеси

2 коментаря 41958 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На Одещині знову вибухнув гучний скандал, пов’язаний із працівниками ТЦК. Цього разу інциндент стався на пункті пропуску «Удобне» в Білгород-Дністровському районі. Соціальними мережами вчора, 3 серпня, ширилася інформація, що в прикордонному пункті ТЦК забрав чоловіка, який віз двох дітей з Ізмаїла до Одеси. Його нібито висадили з авто та відвезли до Саратського ТЦК, залишивши неповнолітніх на самоті. Про це повідомляє «Бессарабії INFORM».


Після цього громадянина буцімто відправили на навчання до Вінницької області.

Як повідомила родичка ізмаїльця Ганна Дімченко, яким виявився Юрій Дімченко, станом на 17.00 вчора, 3 серпня, чоловіка через розголос цієї ситуації та дії адвоката з Вінницької області повернули до Одещини.

З розповіді жінки стало відомо, що, 42-річного Юрія було затримано на пункті пропуску «Удобне» перед Паланкою 2 серпня о 10 годині ранку. Він прямував в Одесу з Ізмаїла з двома дітьми. Його попросили вийти з машини і примусово відвезли до Саратської ТЦК. А от неповнолітніх дітей залишили на вулиці. Далі зв’язок з ним пропав.

Рідні дізнались про це від людини, яка була свідком  затримання. Сестра Юрія приїхала з Одеси до Саратський ТЦК, щоб побачити брата і дізнатися, що насправді відбувається. У зустрічі відмовили.

«Там вели веде агресивно. Сестра подала заяву до Саратської поліції, яку прийняли, але зробити нічого не змогли. Брат на зв’язок вийшов наступного ранку. Тоді він вже знаходиться в  селі Ольгопіль Вінницької області. Але ВЛК він  не проходив, точніше йому підсунули вже готові документи, вимагали підпису.

Юрій нічого не підписував, адже всі ці документи –  фікція. В розшуку Юрій не був. Дані його були оновлені. Тобто він нічого не порушив, щоб до нього могли так ставитися. Це порушення закону України. Вчора в Ольгополі йому дали можливість зробити дзвінок. він подав заяву до поліції, її прийняли, але зробити нічого не можуть. Фактично людину викрали. Але поліція закриває очі», – обурено написала родичка.

Ввечері стосовно цієї ситуації надали коментар в Одеському обласному ТЦК та СП. Там заявили: під час перевірки документів на пункті пропуску «Удобне» виявилося, що громадянин мав при собі обліково-військові документи, які мають ознаки підробки.

Після перевірки в електронному реєстрі «Оберіг» з’ясувалося, що особа підлягає мобілізації згідно з законом України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію»..

«Особа підлягає призову на військову службу. А під час медичного огляду було виявлено, що нарікань на стан здоров’я не має, тож він був направлений до навчального центру», – підкреслили в обласному ТЦК та СП.

Фото ілюстративне

guest

2 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Гриня
Гриня
1 месяц назад

Поцы…

Леонід
Леонід
1 месяц назад

А може у тецекашників підроблені документи. Їх усіх треба перевірити та прогнати через людський стрій.

2
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x