Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Чи будуть сьогодні відключати світло на Одещині – повідомлення від енергетиків

0 коментарів 7614 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 21 серпня, робочий день знову доведеться планувати з урахуванням графіків вимкнення електроенергії, які будуть задіяні в Одеській області. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ДТЕК.


Як повідомили фахівці з компанії, сьогодні будуть працювати такі ж самі стабілізаційні графіки, як і вчора. Тобто, світло будуть вимикати з 16:00 до 18:00 – це одна черга.

З 18:00 до 22:00 – вже будуть діяти дві черги. А з 22:00 до 24:00 – одна черга. Тобто відключення відбуватимуться лише у темно-сірій зоні.

Також, як нещодавно повідомив голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький, у разі відсутності форс-мажорів, вже наступного тижня ймовірно вдасться уникнути відключень електроенергії.

Поки буде зберігатися спека (на щастя, виглядає так, що вона буде не дуже тривалою) – будуть певні дефіцитні години протягом кожної доби, кожного робочого дня. Як ви бачите, це здебільшого вечірні години, коли споживання найбільше. І в такі вечірні години можуть бути застосовані одна чи дві черги відключень. В кінці тижня ми очікуємо, що певне спадання спеки, а також введення в роботу додаткових енергоблоків на певних електростанціях – дозволить нам скомпенсувати дефіцит. І будемо сподіватись, що на наступному тижні вже обійдемося без відключень“, – зазначив Володимир Кудрицький.

Нагадуємо, що актуальну інформацію про відключення електроенергії в Одеській області можна дізнатись в чат-боті ДТЕК Одеські електромережі Viber та Telegram, на сторінці Facebook, на сайті ДТЕК Одеські електромережі.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x