Жителів Ізмаїлу просять долучитись до голосування у визначенні місця розташування Алеї Слави

1 коментар 23328 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Міська влада надала можливість висловити свою думку мешканцям міста у питанні, де саме варто на їх думку створити Алею Слави, котра буде присвячена мешканцям Ізмаїла, які віддали життя у протистоянні російській агресії. На розсуд містян дано три варіанти розташування, у трьох частинах міста. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на міського голову Андрія Абрамченка.


Як йдеться в повідомленні, робоча група, до складу якої увійшли архітектори, історики, представники владних структур, громадських та волонтерських кіл, проаналізувала символічний та фізичний простори міста з метою визначення можливого місця розташування цього об’єкту пам’яті.

Відпрацьовано майже десяток локацій в різних районах Ізмаїла, розглянуто пропозиції містян, депутатів міської ради, спеціалістів-істориків, враховано фізичну доступність, історичний контекст, відповідність оточення, готовність інфраструктури та інше.

До обговорення залишилося три локації, які й пропонуються мешканцям нашого міста для голосування: Свято-Покровський сквер, Площа Перемоги, Парк Пам’яті та Покаяння.

Зазначається, що Алея Слави буде представляти собою територію з встановленими легкими конструкціями з державною символікою та портретами мешканців Ізмаїла, полеглих при захисті України від російських окупантів. Обʼєкт нагадуватиме містянам і гостям міста про найвищу ступінь звитяги та самопожертви полеглих Героїв – синів ізмаїльської громади.

На офіційному сайті Ізмаїльської міської ради наразі вже закріплено посилання для переходу в систему для голосування з питання розташування Алеї Слави в місті Ізмаїл. Зокрема, на базі гугл-форми створено опитувальник із можливістю обрати один варіант із вже наявних. Голосування вважається завершеним після натискання кнопки «відправити».

Важливо! Для запобігання викривлення результатів проголосувати можна лише один раз з одного облікового запису Google. Підрахунок голосів відбувається автоматично. Вже за місяць буде підведено підсумки, які будуть офіційно опубліковані і надані Ізмаїльській міській раді для прийняття відповідного рішення.

Шановні мешканці та гості міста Ізмаїл! В Ізмаїлі сотні родин чекають на своїх рідних, які боронять нашу країну від навали російських агресорів. Чимало Захисників та Захисниць проявили особистий героїзм і мають стати взірцем для всіх нас, а також прикладом для майбутніх поколінь. На жаль, сьогодні український народ платить надвисоку ціну за власне існування, ховаючи полеглих Героїв – своїх синів та доньок. Гідне вшанування захисників України, увічнення пам’яті полеглих є вкрай важливим для Ізмаїльської громади. Ми маємо зробити все необхідне, щоб нинішнє та прийдешні покоління завжди пам’ятали мешканців Ізмаїла, хто ціною свого життя виборов українському народові мирне незалежне вільне майбутнє. Тому пропонується створити Алею Слави. Громада міста пам’ятає і пишається кожним! Запрошую взяти участь в голосуванні!“, – зазначив у своєму зверненні міський голова.

Обрати варіант розташування та проголосувати можна за посиланням.

Жителів Ізмаїлу просять долучитись до голосування у визначенні місця розташування Алеї Слави

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Карим
Карим
2 дней назад

Все нормальные места прибрал к рукам Абрамченко и компания!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x