Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У ВМС ЗСУ говорять про можливу комбіновану атаку росії найближчим часом

0 коментарів 15066 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ворог найближчим часом може спробувати здійснити масовану комбіновану атаку, адже наразі три російські підводні носії ракет перебувають у Чорному морі. Про це в етері “Київ24” розповів речник ВМС ЗС України Дмитро Плетенчук, передає «Бессарабія INFORM».


Він припускає ймовірність того, що найближчим часом росіяни можуть здійснити комбіновану масовану атаку по Україні, якщо також “…десь паралельно відбувається спорядження літаків крилатими ракетами”.

«Ми постійно готуємося до чергового масованого обстрілу, тим більше давно його вже не було. І так, якщо ми бачимо носії в морі, зазвичай це може передувати комбінованому обстрілу. Тому що самостійні атаки виключно за рахунок цих крилатих ракет зазвичай не досягають великого успіху. Іноді відсоток збиття цих ракет дорівнює сотні», – говорить речник ВМС ЗСУ.

Існує також версія того, що це навчання, проте навіть в такому випадку є нюанс.

«Є друга версія, що це навчання. Але навіть навчання в них зазвичай закінчуються практичними стрільбами. Це теж стала практика. Тим не менш, зараз по факту можемо стверджувати, що три носії перебуває в морі. Фактично це всі підводні носії, які є у ворога в Азово-Чорноморському регіоні», – припускає Дмитро Плетенчук.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x