Дякуємо, що читаєте нас українською💪

В УДП прокоментували масові звільнення плавскладу

1 коментар 38718 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Як вже повідомляла «БІ», в липні в Українському Дунайському пароплавстві відбулося масове скорочення співробітників – було звільнено 276 працівників плавскладу. Ці звільнення пов’язані з оптимізацією кадрового складу. Так прокоментували своє рішення в УДП виданню «USM» , передає «Бессарабія INFORM».


У компанії пояснили, що в УДП значна кількість технічно і морально застарілого флоту, який не використовується.

«Це пасажирський флот, допоміжний флот, частина морського та річкового вантажного флоту, який багато років знаходиться у відстої. Водночас до суден «приписаний» плавсклад. Ці люди фактично не працюють. Таких людей сотні», — зазначають в УДП.

Торік плавскладу з непрацюючих суден постійно пропонували виходити у рейси на інших суднах. Більшість з них не були вмотивовані до виходу на роботу, дехто — виїхав за кордон, працює у приватних компаніях.

«Половина з 276 працівників наразі або вийшла на пенсію, або звільнилась за згодою сторін. Важливо, що все відбувається у межах чинного законодавства, працівники отримують компенсації, а також їх попередили завчасно. Жодних порушень трудового законодавства під час оптимізації кадрового складу немає», — пояснили в компанії.

Також в УДП запропонували працівникам роботу на контрактній основі.

В компанії заявляють, що повністю забезпечені плавскладом, Сьогодні судноводії УДП працюють за системою 3 «С». У компанії підкреслили, що три судноводії в рейсі – це максимальна рентабельність в умовах низьких ставок фрахту.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Lyan
Lyan
1 месяц назад

Бред‼️Увольнять людей ,без согласования с ПРМТУ профсоюза,лишать соцпакета, а потом этих же людей на эти же суда тока по контракту?!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x