В Ізмаїлі легковик збив самокат з підлітками – травмувалась дівчина

0 коментарів 14391 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Минулої п’ятниці, 28 червня, в Ізмаїлі на проспекті Незалежності сталася ДТП за участю автомобіля Опель та самоката, яким кермував підліток та віз пасажирку. Внаслідок зіткнення 14-річна дівчина отримала чисельні травми. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на власні джерела. 


Попередньо встановлено, що близько 22 години 18-річний водій Опеля, уродженець села Новосільське, рухаючись проспектом з боку вул. Болградська, на нерегульованому перехресті з вулицею Тульчіанівська під час повороту ліворуч здійснив зіткнення з самокатом, що рухався у попутному напрямку. Двоколісником кермував 15-річний місцевий мешканець.

Внаслідок зіткнення постраждала дівчина, що їхала на самокаті разом зі своїм другом. Під час госпіталізації до Ізмаїльської міської лікарні у неї діагностували ЗЧМТ, струс головного мозку, множинні садна та забої.

Наразі встановлюються обставини аварії. Відомо, що обидва водії знаходилися у тверезому стані.

Нагадаємо, 22 червня схожа ситуація сталася по вулиці Папаніна, проте без участі другого учасника дорожнього руху. Підлітки впали з самоката через втрату рівноваги, внаслідок чого 12-річна пасажирка відбулася саднами, а 17-річний керманич серйозно вдарився головою, внаслідок чого заробив ЗЧМТ, СГМ та забій грудної клітини.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x