Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У порту Рені заступає на чергування новий лоцманський катер

0 коментарів 17523 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 17 липня, в морському порту Рені було піднято державний прапор на лоцманському катері «Геннадій Журавков». Катер побудований в Україні за фінансування USAID в рамках проєкту «Економічна підтримка України». Про це, посилаючись на Адміністрацію морських портів України, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Катер носитиме ім’я капітана I рангу Геннадія Васильовича Журавкова, який присвятив все життя морській службі, понад двадцять останніх років працював у філії «Дельта-лоцман», обіймав посаду начальника Одеського регіонального управління державного підприємства «АМПУ». Геннадій Васильович пішов із життя внаслідок тривалої хвороби, на 69-ому році.

У церемонії з підйому державного прапору взяли участь рідні Капітана, керівництво Ренійської філії ДП «АМПУ», філії «Дельта -лоцман», представники USAID.

“Мені дуже приємно бути тут і бачити, що пам’ять про мого чоловіка живе, адже його іменем назвали лоцманський катер”, – зазначила дружина Наталія Журавкова.

У порту Рені заступає на чергування новий лоцманський катер

Начальник служби флоту філії «Дельта – лоцман» Дмитро Рудявський передав родині Капітана фото катера та пам’ятні документи Адміністрації судноплавства про присвоєння лоцманському катеру імені “Геннадій Журавков”. Відтепер ім’я “Геннадій Журавков” знову звучатиме в радіоефірі морських портів України.

У порту Рені заступає на чергування новий лоцманський катер

У порту Рені заступає на чергування новий лоцманський катер

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x