Дякуємо, що читаєте нас українською💪

У Південному регіональному управлінні ДПСУ прокоментували ситуацію з трупом на україно-молдавському кордоні

0 коментарів 22572 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Днями в багатьох пабліках та телеграм-каналах Одеської області почала ширитись інформація про те, що на частині кордону між Україною та Молдовою було знайдено труп чоловіка з вогнепальними пораненнями. Цю новину підхопили проросійські ресурси, стверджуючи, нібито цей чоловік загинув від куль українських прикордонників. “Бессарабія INFORM” звернулась за офіційним коментарем стосовно цієї ситуації.


Як прокоментували у Південному регіональному управлінні ДПСУ, по ділянці органів охорони державного кордону Південного регіонального управління ДПСУ не фіксувалося випадків виявлення тіл померлих людей, про які українських колег інформувала б молдавська сторона.

Труп, про який так активно пишуть у росЗМІ, все ж таки був, але все ж у Молдові.

В той же час за наявною інформацією від колег Чернівецького прикордонного загону, 13 липня від представників Прикордонної поліції Республіки Молдова надходила інформація, що на території Республіки Молдова навпроти ділянки відділу Сокиряни за кількасот метрів від державного кордону місцевим мешканцем було знайдено тіло чоловіка без ознак життя. Ознак насильницької смерті чоловіка при цьому виявлено не було“, – підкреслили у Південному регіональному управлінні ДПСУ.

У Південному регіональному управлінні ДПСУ прокоментували ситуацію з трупом на україно-молдавському кордоні
В Південному регіональному управлінні ДПСУ також розповіли, що між Молдовською та Українською стороною була проведена прикордонно-представницька зустріч, на якій зазначено, що виявлений чоловік є громадянином України. Представники Республіки Молдова запевнили, що проінформують Українську сторону про причини смерті громадянина після проведення відповідних експертиз. Адже проросійські ресурси та російські ЗМІ активно «розганяють» фейкову інформацію про те, що чоловік загинув від куль українських прикордонників.

У Південному регіональному управлінні ДПСУ прокоментували ситуацію з трупом на україно-молдавському кордоні

Дана інформація не відповідає дійсності, є провокативною та поширюється з метою дискредитації представників Державної прикордонної служби України та дестабілізації ситуації в нашій країні“, – наголосили у Південному регіональному управлінні ДПСУ.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x