Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Ціна стала вищою, але спроби незаконно перетнути кордон на Одещині не припиняються

0 коментарів 24732 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


38–річний приватний підприємець за винагороду обіцяв чоловікам призовного віку безперешкодний виїзд до Молдови. Для реалізації плану зловмисник вступив у змову з наразі не встановленими особами. Чоловіків призового віку, котрі бажали покинути країну, він підшукував серед знайомих. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


В кінці травня одесит зустрівся з “клієнтом” та розповів порядок та умови перетину кордону. Вартість послуги для кожного чоловіка складала 7 000 доларів. Друга зустріч відбулася в кінці червня вже безпосередньо при передачі пакету документів.

Правопорушника затримали “на гарячому” під час отримання частини коштів.

Поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем мешкання та у транспортному засобі зловмисника, під час яких вилучили речові докази, що підтверджують його причетність до злочину. Зокрема: документи, мобільний телефон та частину грошей, отриманих злочинним шляхом.

На підставі зібраних доказів ми під процесуальним керівництвом Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону повідомили одеситу про підозру в організації за попередньою змовою групою осіб незаконного переправлення осіб через державний кордон України, керівництві такими діями та сприянні їх вчиненню вказівками. Цей злочин кваліфікується за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. За нашим клопотанням суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Наразі ми встановлюємо інших осіб, причетних до скоєння даного злочину. Слідчі дії тривають“, – розповіла слідча у справі Юлія Крюкова.

Ціна стала вищою, але спроби незаконно перетнути кордон на Одещині не припиняються

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x