Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Одещина отримає більше десяти нових шкільних автобусів

0 коментарів 12987 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Нещодавно Кабінет Міністрів України затвердив розподіл коштів з державного до місцевих бюджетів на придбання шкільних автобусів у 2024 році. Вже відомо, що на Одеську область буде виділено 16 шкільних автобусів, які будуть розподілені між громадами області. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Ізмаїльську районну державну адміністрацію.


Днями заступниця голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Марина Деной взяла участь у засіданні робочої групи Одеської обласної державної адміністрації під головуванням заступника голови Одеської ОВА Антона Шалигайла, в якому взяв участь директор Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації Олександр Лончак. На засіданні відбувався розгляд поданих заявок сільськими, селищними, міськими радами або їх виконавчими комітетами на виділення коштів з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання шкільних автобусів та формування відповідних пріоритетних переліків.

Акцент робився на темі співфінансування на придбання шкільних автобусів не менше 10%. Робоча група відокремила пріоритетні критерії, за якими будуть виділятись автобуси громадам: реорганізований опорний заклад освіти, наявність захисної споруди, кількість учнів, можливість транспортної розв’язки, якість доріг та інше.

У завершенні засідання були обговорені пропозиції щодо формування пріоритетного переліку громад на отримання шкільних автобусів, які мають бути розглянуті на наступному засіданні робочої групи.

Одещина отримає більше десяти нових шкільних автобусів
Одещина отримає більше десяти нових шкільних автобусів
Одещина отримає більше десяти нових шкільних автобусів
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x