Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Чергова нарада з прозорості в Ізмаїльському районі: сума тендеру у більш ніж мільйон гривень сумніву не викликала

0 коментарів 17280 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїлі відбулась нарада щодо спостереження прозорості та підзвітності на території Ізмаїльського району, у якій взяли участь керівник району Родіон Абашев, перший заступник голови Ізмаїльської РДА Сергій Проданов, заступниця голови Ізмаїльської РДА Марина Деной та Ірина Холостенко, в.о. керівника апарату Ізмаїльської РДА Світлана Тіткова. Як завжди, на нараді розглядались заплановані публічні закупівлі територіальних громад на суму понад 50 тис грн, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Присутні впродовж наради проаналізували плани щодо ведення територіальними громадами публічних закупівель, їх доречності і доцільності та відповідності очікуваної вартості предмета закупівлі.

Зокрема, були розглянуті два договори, які уклало Управління житлово-комунального господарства Ізмаїльської міської ради:

  • на послуги з виконання заходів із запобігання виникненню надзвичайних ситуацій техногенного характеру та ліквідації їх наслідків, пов’язаних із руйнуванням мережі централізованого водопостачання, по вул. Іллі Ріпина, 61, у м. Ізмаїл на суму 1,085 млн грн;
  • на утримання в належному стані зовнішніх мереж водопостачання: відновлення покриття після ремонту водопроводу по вул. Телеграфна, 76 у м. Ізмаїл на суму 171,228 тис.грн.

За підсумками наради зауважень до процедури проведення тендерів не виникло.

Акцентував увагу на актуальності питання використання коштів державного та місцевого бюджетів органами виконавчої влади та місцевого самоврядування в умовах воєнного стану. Наразі в пріоритетах нашої держави — забезпечення ЗСУ, тому потрібно з великою відповідальністю планувати видатки бюджету, враховуючи першочергові завдання держави у спрямуванні коштів на потреби обороноздатності України“, – зазначив на своїй сторінці керівник району.

Чергова нарада з прозорості в Ізмаїльському районі: сума тендеру у більш ніж мільйон гривень сумніву не викликала

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x