Житель Білгород-Дністровського району зберігав у себе вдома цілий арсенал

0 коментарів 7938 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Працівники сектору кримінальної поліції Білгород-Дністровського районного відділу поліції отримали оперативну інформацію про те, що 44-річний житель Шабівської громади незаконно зберігає вдома вогнепальну зброю та бойові припаси. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Головне управління Нацполіції в Одеській області.


В рамках розпочатого провадження співробітники районного відділу поліції спільно зі спеціалістами управління вибухотехнічної служби обласної поліції провели за місцем мешкання чоловіка санкціонований обшук, в ході якого в літній кухні та гаражі виявили цілих шість корпусів ручних осколкових гранат різної модифікації з запалами і без. А також окремо шість запалів, автомат Калашникова, пластичну речовину загальною вагою більш ніж три кілограми, 235 набоїв калібру 5,45 міліметрів.

Їх скерували на експертизу. За попереднім висновком вибухотехніків, вилучені предмети є вогнепальною зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами.

Як пояснив фігурант, увесь арсенал він минулого року привіз із Донеччини.

Під процесуальним керівництвом прокуратури ми повідомили чоловіку про підозру у придбанні, носінні, зберіганні вогнепальної зброї, бойових припасів та вибухових речовин без передбаченого законом дозволу. Цей злочин кваліфікується за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років. За результатами експертних досліджень буде вирішуватись питання про остаточну кваліфікацію дій правопорушника. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Слідство триває“, – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Поліцейські зауважують: відповідно до ч. 3 ст. 263 ККУ, не підлягає кримінальній відповідальності та людина, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини або вибухові пристрої.

Житель Білгород-Дністровського району зберігав у себе вдома цілий арсенал

Житель Білгород-Дністровського району зберігав у себе вдома цілий арсенал

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x