У Болграді комунальне підприємство відмінило тендер більше ніж на пів мільйона гривень

0 коментарів 10044 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 27 червня, голова Болградської районної військової адміністрації Михайло Шарафаненко провів робочу нараду з питань раціонального витрачання бюджетних коштів в громадах Болградського району. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Болградську РВА.


Спеціалістами Болградської районної військової адміністрації проведено аналіз публічних закупівель, які оголошені громадами за період з 20 травня по 26 червня. Відтак  відпрацьовано дев’ять закупівель на суму 918,2 тисяч гривень.

На початку засідання члени робочої групи розглянули роз’яснення по виявленим зауваженням щодо доцільності закупівель в Арцизькій, Болградській та Криничненській громадах. Комунальним підприємством «Горводоканал» Болградської міської ради  було відмінено закупівлю на 591,2 тисяч гривень.

Під час наради присутні розглянули проведення тендерів в Болградській, Василівській, Кубейській, Тарутинській та Теплицькій громадах. Предметом закупівлі стали пасажирські перевезення для участі у культурних закладах, закупівля будівельних матеріалів та обладнання для водопостачання, проведення ремонтних робіт в закладах освіти та отримання науково-технічних послуг.

По закупівлям, які проводяться в Теплицькій та Тарутинській громадах, виникли питання та виявлено ряд зауважень.

За результатами аналізу робоча група доручила головам громад надати роз’яснення та обґрунтування по виявленим зауваженням й скасувати тендерні закупівлі, якщо вони проведені з порушеннями.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x