Починав з образ – закінчив дебоширством: алкозалежний з Білгород-Дністровщини опинився на лаві підсудних за тиранію над дружиною

0 коментарів 17199 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


37-річний мешканець одного з сіл Шабівської територіальної громади Білгород-Дністровського району систематично кривдив свою дружину, коли напивався та чув від неї вимоги зав’язати зі спиртним. Тепер він – на лаві підсудних. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на ГУНП в Одеській області. 


Відомо, що кривдник упродовж тривалого часу ображав 38-річну жінку – лаявся, штовхав та погрожував фізичною розправою. Коли терпець у жертви урвався, вона звернулася до правоохоронців. Попередження не допомогли, термінові заборонні приписи про наближення до дружини – теж, й штрафи не додали чолов’язі розуму. Востаннє, не зважаючи на заборонний припис, чоловік напився, підійшов до будинку дружини, почав вибивати вікна та двері. Це вже затягнуло на кримінальне провадження за статтею 126-1 КК України. Тоді його справу передали до суду.

«Зібравши достатньо доказів, ми під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у вчиненні домашнього насильства, а саме в умисному систематичному вчиненні психологічного насильства щодо особи, з якою винний перебуває у сімейних відносинах, що призвело до психологічних страждань та погіршення якості життя потерпілої. Слідство завершено і обвинувальний акт скеровано до суду. Згідно з чинним законодавством, кривднику загрожує покарання громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин або пробаційним наглядом на строк до п’яти років, або обмеженням волі на той самий строк, або позбавленням волі на строк до двох років», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

Правоохоронці вкотре наголошують: не слід терпіти жодних проявів домашнього насильства. Звертайтесь до найближчого територіального підрозділу поліції або телефонуйте на спецлінію «102». Також психологічну та юридичну консультації з питань запобігання домашньому насильству, торгівлі людьми та гендерній дискримінації ви можете отримати цілодобово за номером Національної безкоштовної «гарячої лінії» 116-123 та номером Урядової «гарячої лінії» 15-47.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x