Дякуємо, що читаєте нас українською💪

За гучні телефонні розмови – кривавий фінал: на Ізмаїльщині чоловік піде під суд за жорстоке фізичне насильство

0 коментарів 31401 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В жовтні минулого року в селищі Ізмаїльського району сталася кривава трагедія, коли словесний конфлікт між двома чоловіками переріс у жорстоке фізичне насильство. Наразі поліцейські оголосили про направлення обвинувачення підозрюваному, який наніс потерпілому тяжкі тілесні ушкодження. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


За попередніми даними, конфлікт виник між чоловіками, які тимчасово проживали разом в одному із сіл Ізмаїльського району. Чинником конфлікту стали гучні телефонні розмови, що обурили одного з них. Внаслідок суперечки, підозрюваний вдарив свого знайомого ножем у живіт.

Швидка доправила постраждалого до лікарні, де медики діагностували проникаюче поранення черевної порожнини та печінки. За експертним висновком, ці тілесні ушкодження вважаються тяжкими.

На місці події слідчі вилучили знаряддя вчинення злочину та затримали підозрюваного. За клопотанням поліцейських суд вирішив взяти його під варту.

«Зібравши достатньо доказів, слідчі висунули фігуранту обвинувачення в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Цей злочин кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Обвинувальний акт скеровано до суду. Свою провину обвинувачений визнав повністю», – прокоментував начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x