Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Росія знову намагається блокувати роботу українського морського коридору – аж до гирла Дунаю

0 коментарів 36342 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Країна-терорист росія нещодавно оголосила про закриття зони морського простору в Чорному морі нібито для «військових навчань». Таким чином, зона починається від Керченської протоки огинаючи узбережжя окупованого Криму приблизно до мису Тарханкут і від нього до гирла Дунаю. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на керівника Моніторингової групи Інституту Чорноморських стратегічних досліджень Андрія Клименко.


Як повідомив Клименко, у “гібридний спосіб вони намагаються блокувати наявний коридор, який функціонує завдяки ЗСУ”. Повідомляється, що загалом район “закрили” ще в новорічну ніч на період з 21:00 31 грудня 2023 року по 21:00 31 березня 2024 року.

Замисел рашистів, ймовірно, в наступному – провести «навчання» з відпрацювання повітряної постановки морських мін (Су-24М) і зрозуміло, що раніше чи пізніше якесь судно нарветься на таку міну. Це вплине негативним чином на функціонування коридору – злетять ставки фрахту, страховки тощо“, — зазначив експерт.

Зазначається, що росіяни мають намір активізувати діяльність на морі з метою ураження суден що прямують до українських портів, або ж, навпаки, виходять з них.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x