Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Молодик з Білгород-Дністровського району викрав у односельчанина авто, щоб поїхати на ньому кататись

0 коментарів 15984 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У жовтні минулого року до чергової частини відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції звернувся житель Дивізійської територіальної громади із повідомленням, що з його приватного домоволодіння вночі зник легковий автомобіль «ВАЗ». Менш ніж за добу оперативники встановили, що до цього причетний 16-річний односелець заявника. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на обласну поліцію.


В ході слідства поліцейські з’ясували, що у комендантську годину молодик прямував до друзів у сусіднє село. По дорозі в одному з дворів юнак помітив відчинений легковик, а коли підійшов ближче до нього, то побачив ще й залишені у замку запалення ключі. Не довго думаючи, хлопець викотив автомобіль з двору і поїхав на ньому кататися із товаришами, а згодом покинув на околиці сусіднього села та пішов додому.

“ВАЗ” правоохоронці розшукали та повернули власнику.

Зібравши достатньо доказів, слідчі поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у незаконному заволодінні транспортним засобом, що передбачено частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Її санкція передбачає покарання обмеженням волі на строк від трьох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк. Досудове розслідування завершено, і обвинувальний акт скеровано до суду“, – повідомив т.в.о. начальника відділення поліції № 2 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Едуард Коломієць.

Правоохоронці наголошують громадянам: для збереження власного майна від зловмисників слід дотримуватися елементарних заходів безпеки. Не залишайте ключі у замку запалення транспортного засобу, зачиняйте дверцята, по можливості встановіть сигналізаційну систему.

Якщо ж ви стали жертвою зловмисників, не гайте час, а відразу звертайтесь на спецлінію “102” або до найближчого територіального підрозділу поліції. Це дасть можливість поліцейським оперативно викрити правопорушників та повернути викрадене майно.

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x