Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Сотні людей об’єдналися задля порятунку першокласника з Ізмаїльського району

0 коментарів 36774 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Спільнота Багатянської школи Ізмаїльського району об’єднала зусилля і взяла на себе ініціативу з організації збору коштів для тривалої реабілітації Шевченко Матвія, учня 1-Б класу, який переніс складну операцію на серці. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на батька хлопця Євгена Шевченка та Багатянський заклад загальної середньої освіти Саф’янівської сільської ради.

Поточного року, 5 вересня, хлопчику було поставлено діагноз – вроджена вада серця, перимембранозний дефект міжшлуночкової перетинки. Нещодавно хлопчику провели операцію в столичній лікарні. На даний момент він разом з батьками все ще перебуває в Києві. Зараз триває процес відновлення, і хоча лікарі зробили все можливе для успішного виходу з операції, Матвій зіткнеться з різними побічними ефектами та вимагатиме подальшого лікування та спостереження. Сім’я планує залишитися в столиці щонайменше на два тижні, доки малий пацієнт зможе набути сил для подальшого одужання.


Сотні людей об’єдналися задля порятунку першокласника з Ізмаїльського району

Через місяць хлопчику потрібно буде відвідати лікаря для огляду та планового контролю. Сім’я планує залишитися в столиці до цього моменту, щоб забезпечити повноцінний та ефективний процес відновлення.

Спільнота Багатянської школи об’єдналася, щоб допомогти маленькому 7-річному Матвію, який нещодавно переніс операцію.

Сотні людей об’єдналися задля порятунку першокласника з Ізмаїльського району

Сотні людей об’єдналися задля порятунку першокласника з Ізмаїльського району

Оскільки витрати на лікування та перебування в Києві значно навантажують фінансовий баланс родини, ми закликаємо всіх небайдужих долучитися до збору коштів для допомоги Матвію та його сім’ї.

Шевченко Євген, батько дитини, поділився своєю карткою, щоб кожен, хто бажає допомогти, міг зробити внесок. Він висловив глибоку вдячність за підтримку та допомогу у цей важкий час для їхньої родини.

Нижче наведені реквізити для переказу:

Банківська карта:

  • Номер карти: 5354 3210 5846 6948
  • Ім’я власника: Шевченко Євген
Кожен внесок принесе радість і надію в життя юного хлопчика. Сім’я Шевченко вдячна за будь-яку підтримку та готова ділитися новинами про розвиток ситуації та успішні кроки Матвія на шляху до відновлення.
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x