Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Гранд Тур: Ізмаїльські прикордонники розкрили схему незаконного перетину кордону – сума послуги

0 коментарів 35316 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 13 листопада, оперативники Ізмаїльського прикордонного загону, спільно зі співробітниками УСБУ в Дніпропетровській області та представниками поліції залучили силову підтримку військовослужбовців прикордонного загону ДОЗОР і здійснили успішну операцію з припинення незаконного переправлення осіб призовного віку через державний кордон. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Південне регіональне управління Держприкордонслужби України.


У результаті проведених заходів затримано 54-річного мешканця міста Одеса, який організував та керував схемою незаконного перетину кордону. За попередніми даними, чоловік використовував інтернет для знаходження осіб, які бажали незаконно покинути територію України.

Клієнти за послуги з переправлення сплачували йому 5,5 тисяч доларів США, з яких 500 витрачались на придбання дешевого автомобіля для використання в схемі. Після купівлі автівки він залучав чоловіків, головним чином із водійськими посвідченнями, для того, щоб ті керували придбаними автомобілями до державного кордону. Сам же організатор супроводжував їх на іншому автомобілі. Поблизу кордону “клієнти” залишали автівку та намагались незаконно перетнути кордон пішки.

Схема невдала, оскільки правоохоронці затримали чоловіка, коли він супроводжував ще один придбаний автомобіль з двома пасажирами з Дніпропетровщини.

Під час обшуків у домі фігуранта справи вилучено речові докази, підтверджуючи його причетність до злочинів. Правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, а суд вирішив застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, з можливістю внесення застави у розмірі понад 805 тисяч гривень.

Всі заходи проводились в рамках кримінального провадження за ч.3 ст.332 Кримінального кодексу України “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України” (карається позбавленням волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна) за процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеса.

Гранд Тур: Ізмаїльські прикордонники розкрили схему незаконного перетину кордону - сума послуги

Гранд Тур: Ізмаїльські прикордонники розкрили схему незаконного перетину кордону - сума послуги

Гранд Тур: Ізмаїльські прикордонники розкрили схему незаконного перетину кордону - сума послуги

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x