Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Увага! В Ізмаїлі більше місяця розшукують Миколу Велева: деталі

0 коментарів 38556 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Родичі зниклого чоловіка вже понад місяць не знаходять собі місця від хвилювання. Адже Микола Іванович Велев вийшов з дому ще 6 вересня й досі не повернувся. Його орієнтування є практично у кожному куточку Ізмаїльського району, поліція докладає всіх зусиль, однак поки результату немає – доля чоловіка на сьогоднішній день не відома. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Як розповів журналістці “БІ” син загубленого Микола, його батькові 65 років. На жаль, літній чоловік має проблеми з мовленням та провали у пам’яті (хвороба Альцгеймера).

Батько вже не перший раз так губиться. Його знаходили навіть у місті Рені, і як він туди потрапляв, ми не знаємо. Якщо раптом в нього трапляється провал у пам’яті – він просто йде вперед… Раніше через добу, максимум півтори ми його знаходили. А тут вже більше місяця минуло – і нічого. В поліцію ми звернулись одразу, і його правоохоронці розшукують. Але й досі ніяких результатів немає…“, – розповів Микола.

Син зауважив, що перед зникненням його батько кілька місяців пролежав у лікарні. Й загубився практично одразу після того, як його виписали з медзакладу. Коли його бачили востаннє, на ньому були звичайні вуличні капці, сірі шорти літні та чорного кольору футболка. Але зараз вже набагато холодніше, і Микола Іванович може бути в іншій одежі. Є також можливість, що він міг приєднатись до окремої компанії людей.

“БІ” просить читачів уважно придивитись до світлин зниклого – можливо, саме ви бачили цього чоловіка нещодавно. Якщо це так – одразу дзвоніть за номерами 096-779-29-30, 096-242-78-65 або на номер “102”. Не будьте байдужими, допоможіть родині знайти батька!

 Увага! В Ізмаїлі більше місяця розшукують Миколу Велева: деталі

Увага! В Ізмаїлі більше місяця розшукують Миколу Велева: деталі

Увага! В Ізмаїлі більше місяця розшукують Миколу Велева: деталі

 

 

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x