Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Сьогодні Татарбунарська громада проведе в останню путь загиблого Героя Іллю Желєва: розклад

0 коментарів 34695 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Трагічна звістка надійшла до Татарбунарської громади. Жорстока війна забрала життя ще одного воїна-захисника України. На фронті під час виконання бойового завдання загинув мешканець села Дельжилер Ілля Ілліч Желєв. Прощання з ним буде сьогодні, початок об 11:00. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Татарбунарську міську раду. 


Герой народився у 1986 році. Всі знали його як порядного, доброго чоловіка, який без вагань став на захист рідної країни, коли ворог прийшов на українську землю. Ілля загинув під час бою на Харківському напрямку 16-го жовтня. Воїн тепер захищатиме нас з неба…

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким. Низько схиляємо голову в скорботі та поділяємо пекучий біль втрати. Вічна пам’ять і шана воїну-захиснику! Герої не вмирають!“, – висловили співчуття в органах влади Татарбунарської громади.

Прощання з Героєм відбудеться сьогодні, 23 жовтня, об 11:00 в селі Дельжилер біля дому за адресою: вул. Перемоги, 3,  та о 12:30 у Свято-Гергієвському храмі с. Дельжилер.

Колектив «БІ» висловлює глибокі та щирі співчуття рідним та близьким Героя з приводу тяжкої втрати!

Сьогодні Татарбунарська громада проведе в останню путь загиблого Героя Іллю Желєва: розклад
guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x