Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Мешканці Бессарабії можуть взяти участь у всеукраїнському митецькому конкурсі до відзначення Дня Соборності України – деталі

0 коментарів 28809 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Відсьогодні, 17 жовтня, стартував конкурс мистецтва зі створення моделей інформаційних продуктів, включаючи графічні, призначених для планування, організації та реалізації інформаційної кампанії на тему “Відзначення Дня Соборності України”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Міністерство культури та інформаційної політики.


Цей конкурс був оголошений Міністерством культури та інформаційної політики. Кінцевий термін подачі заявок та документів для участі в конкурсі, незалежно від форми подачі (друкована або електронна) – 30 жовтня, до 15:00.

Для участі творчі спілки, підприємства, установи, організації, незалежно від форми власності, а також інші суб’єкти господарювання мають подати свої заявки разом із документами в друкованій формі в двох примірниках до Конкурсної комісії.

Нагадаємо, детальніше про конкурс та умови участі можна дізнатися на офіційному сайті Міністерства культури та інформаційної політики.

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x