Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Страшна звістка з фронту надійшла до родини Бончевих з Арцизької громади – загинув їх другий син Євген Бончев

0 коментарів 123606 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Війна за незалежність України продовжує забирати найкращих її синів. 29 серпня під час виконання бойового завдання загинув мешканець села Надеждівка, боєць 11 бригади ім. Михайла Грушевського Національної гвардії України, молодший сержант Євген Миколайович Бончев. Його молодший брат став на варті небесного війська у лютому цього року. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Надеждівський ліцей з початковою школою та гімназією Арцизької міської ради.  


Як розповіли у навчальному закладі, Євген у 2001 році закінчив сільську школу з золотою медаллю, був талановитим, обдарованим та старанним учнем. Після школи вступив до Ізмаїльського державного педагогічного інституту. Був щирою, доброю людиною, цілеспрямованим хлопцем та душею компанії. З перших днів війни Євген пішов до лав ЗСУ, щоб прогнати ворога з рідної землі.

Його молодший брат також сміливо захищав Батьківщину від російського окупанта, однак, на жаль, загинув взимку, на початку цього року. Не встигли батьки оговтатись від страшного горя, як їх наздогнала ще страшніша звістка – декілька днів тому на фронті загинула ще одна їх дитина, син Євген… Цю новину підтвердили в 11 бригаді ім. Михайла Грушевського Національної гвардії України.

За страшною волею долі родина Бончевих у лютому 2023 р. поховала молодшого сина Бончева Ігоря Миколайовича, який також героїчно загинув на фронті. Тому звістка про загибель старшого Євгенія стала приголомшливою для всіх , хто знав його та рідних. Молоді чоловіки, брати, яким би жити та творити майбутнє своїх родин, виховувати синів, будувати Україну… Які слова знайти для матері та батька, для жінок, які стали вдовами, для дітей, які втратили назавжди батьків… Клята війна… Колектив школи, батьки, однокласники висловлюють щирі співчуття з приводу непоправної втрати. рідним та близьким загиблих воїнів братів Бончевих – Євгена та Ігоря. Вони назавжди залишаться у нашій пам’яті Героями! Вічна шана і вічна пам’ять захисникам України“, – висловили рідним загиблого свої співчуття у навчальному закладі.

Страшна звістка з фронту надійшла до родини Бончевих з Арцизької громади - загинув їх другий син Євген Бончев

Страшна звістка з фронту надійшла до родини Бончевих з Арцизької громади - загинув їх другий син Євген Бончев

Страшна звістка з фронту надійшла до родини Бончевих з Арцизької громади - загинув їх другий син Євген Бончев

 

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x