Дякуємо, що читаєте нас українською💪

На Одещині чоловік наловив собі рибки на більш ніж 700 тисяч гривень

0 коментарів 37287 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В останній день літа на Тилігульському лимані, поблизу с. Кошари Одеського району, правоохоронцями спільно з працівниками Державної прикордонної служби України було виявлено та затримано чоловіка, який ловив рибу забороненими для любительського рибальства знаряддями лову – 2 ятерями бичковими. Тепер суд вирішить, що робити з горе-рибалкою – зобов’язати сплатити штраф або відправити до тюрми. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеський рибпатруль.


На затриманого було складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Також на місце події додатково було викликано слідчо-оперативну групу для порушення справи за ст. 249 КК України «Незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом».

Окрім того, в чоловіка в обов’язковому порядку був вилучений увесь улов, який завважив 21 кілограм – 501 екземпляр риби бичка. Збиток, нанесений державі, становить 783 564 грн. Знаряддя лову також вилучено та передано на відповідальне зберігання підприємству до рішення суду.

Тепер на любителя риболовлі забороненими знаряддями чекає або штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або обмеження волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

 

На Одещині чоловік наловив собі рибки на більш ніж 700 тисяч гривень

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x