Дякуємо, що читаєте нас українською💪

Захисники з Бессарабії, які воюють у складі окремого 88 батальйону 35 бригади морпіхів, потребують допомоги від земляків

0 коментарів 35721 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ні для кого не секрет, що велику частину бійців 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського  складають мешканці Бессарабії. Хлопці та чоловіки, попри ризик, вже другий рік поспіль вибивають російського окупанта з української землі та не дають йому змоги захопити інші території. Але для виконання бойових завдань по захисту нашої Батьківщини та забезпечення власної життєдіяльності нашим захисникам вкрай потрібна фінансова допомога від небайдужих земляків. Бо ситуація на фронті наразі дуже складна. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Війна, яка не знає ні свят, ні вихідних, не дає навіть годинки на перепочинок, переварюючи у своєму смердючому нутрі все: озброєння, техніку, людські життя… І хлопці, наші хлопці, роблять все можливе і навіть надможливе, щоб спинити ворожу гидоту і не дати їй поглинути Україну.

Щодня їм потрібна для боротьби купа речей, адже воювати голими руками можуть лише диванні експерти та ті, хто полюбляє рахувати зарплатню військових, попиваючи запашну каву у місті десь глибоко в тилу. А між тим чималу долю зі своєї зарплатні хлопці витрачають саме на оснащення, медикаменти, транспорт, зарядні пристрої та купу іншого, бо держава на другий рік повномасштабного вторгнення не всім може забезпечити, а те, що все ж таки надає, надходить до військових на передок не так швидко, як потрібно.

Конкретно на сьогодні військовим з окремого 88 батальйону 35 бригади морпіхів на передовій потрібні батареї до рацій, тепловізори, дрони. Дуже сильно потрібні акумулятори «Motorola PMNN4409AR USB type-c».

Важлива кожна гривня, кожна копійка, яка надійде їм! Адже це дасть змогу не тільки бити ворога сильніше, а й збереже їхнє життя. І чим швидше військові матимуть кошти на придбання необхідних для них речей, тим швидше і в повному обсязі зможуть виконувати бойові завдання.

Надсилати кошти можна й потрібно на спеціальну картку. Хлопці обіцяють надавати звіт за надіслані кошти.
5375524800197092

Для міжнародних переказів також є варіант
5323431500466921

“БІ” просить відгукнутись на заклик про допомогу від наших захисників та зробити свій вклад в нашу Українську Перемогу!

guest

0 коментарів
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x